Siste kommentarer

 • Reply to: Pålogging, avlogging og brukerprofil   5 måneder 3 uker ago

  coolJa, det hadde vært fint med en "utloggnings knott" Til alle som er innom her, ha en fin vår og gled dere over at det ble utsettelse på Digital arkivet. Hilsen fra uhelbredelig "slektsforsker" ved Gaustatoppens fot i Telemark

 • Reply to: Slektsbøker   11 måneder 2 dager ago

  70-års regelen betyr idag at forfatteren må være død før 1943. Når det gjelder etterkommere, er det forfatterens etterkommere, eller alle levende slektninger nevnt i boken.Eksempel - slektsbokforfatter dør i 1978 men er barnløs.

  Svein Holtedahl

 • Reply to: Slektsbøker   11 måneder 4 dager ago

  Vi arbeider for tiden med å få bokregisteret ut på nett. I dag finnes det kun på en PC på biblioteket. Når det gjelder "frie" publikasjoner er hovedregelen at forfatter skal ha vært død i 70 år eller at vi har forfatter eller etterkommeres tillatelse til publisering.

 • Reply to: Slektsbøker   11 måneder 1 uke ago

  Finnes det noen oversikt på data over hvilke slektsbøker som finnes i foreningens bibliotek.

  Og hva skal til for at en publikasjon er "fri"

  Svein Holtedahl

  41621396

   

 • Reply to: Ny utgave av Genealogen   1 år 2 uker ago

  73 % av medlemmene har registrert epostadresse hos oss. Det er ikke så verst, men informasjon til disse må også porsjoneres. Det mangler nok en strategi for informasjon, som vi gjerne skulle hatt tid til å se på, eller fått noen frivillige til å arbeide med slik at vi fikk en god flyt i dette arbeidet.