Hvem tror DU at du er? Meld deg inn og få gratis nybegynnerkurs i slektsforskning.

Publisert: 04.02.2013

Norsk Slektshistorisk Forening følger med på "Hvem tror du at du er". Vi vet at serien kommer til å øke interessen for slektsforskning over hele landet. Slektsforskning passer også for alle, uansett alder og fysisk form. Dette er en hobby som burde stå på alles nyttårsforsett-liste, å kjenne sin slekt og sine slektninger. Å vite hvor en kommer fra er ofte en forutsetning for å få vite hvor man skal til.

Foreningen ønsker å bidra til at mange kan få seg en hobby som gir så mye glede som slektsforskning og et så stort engasjement.

kurshefteVi tilbyr et tre timers nybegynnerkurs i slektsforskning til de som melder seg inn. Siden våre lokaler befinner seg i Øvre Slottsgate 2 i Oslo, vil det bli der kursene vil bli holdt. Foreningen vil holde kurs etter behov, dvs. når vi får nok påmeldte..

Medlemskap i foreningen koster kr. 400,- pr år og det innbefatter 4 tidsskrifter, tilgang til en masse tjenester på vår hjemmeside, gratis foredrag og masse annet.

Det eneste som kreves for å kunne delta på kurset er innmelding i foreningen og at dere for kr. 80,- kjøper kursheftet som er avbildet til høyre i artikkelen. Det er et hefte på 42 sider som gir grunnleggende kunnskap om slektsforskning og som vil være lærehefte på grunnkurset.

Heftet er selvsagt tilgjengelig også for de som ikke har tenkt å melde seg på kurset. For ikke-medlemmer av foreningen vil heftet koste kr. 100,- + eventuell forsendelse. For medlemmer er prisen altså kr. 80,-. Forsendelseskostnader vil også her komme til om man ikke skal gå kurs.

Innmelding kan gjøres ved hjelp av skjemaet på siden "Innmelding" hos oss og kursheftet kan kjøpes ved henvendelse til foreningen på telefon i kontortiden, eller ved å fylle ut skjemaet på denne siden.

Vi ønsker alle nye medlemmer hjertelig velkommen til en hobby som varer livet ut og som gir varig glede.