Genealogen er i trykken og snart i NSF-medlemmenes postkasse

Genealogen er straks i postkassene igjen.
Denne gangen har vi mye spennende lesestoff som spenner fra prester, klokkere og offiserer til fanger og spioner. Det skulle være noe for enhver smak. Selvsagt er også innkallingen til årsmøtet her sammen med dokumentene som tilhører.
Geografisk spenner stoffet over det meste av Norge. Det er kriminelle fra Skiensområdet, en klokkerfamilie fra Hadeland og Odalen, løytnanter fra Sogn og prestefamilier fra Trøndelag og Nord-Norge.
Forfatterne av det spennende lesestoffet er slektsforskere og historikere med bred erfaring på slektshistorie og jeg er sikker på at mange av dere vil finne stoff som er av interesse for dere, selv om det ikke skulle være din egen slekt. Husk at mange av disse artiklene kan gi dere mange tips om hvor dere selv bør lete i kildene etter deres egne.
Når Genealogen har kommet i postkassene og blitt lest, håper vi alltid på tilbakemeldinger på om stoffet er interessant, leseverdig og nyttig for dere. Slike tilbakemeldinger vil gi redaktørene gode tips om hva dere som lesere ønsker at vi skal fokusere på
Ha en riktig god lesestund, en fin vår og sommer.
Hilsen redaktøren

 

Leave a Reply