NSF, Slekt og Data Hedmark, SAH og Biblioteket i Hamar øker samarbeidet til høsten

hedmarksamarbeid
Vi 4 har hatt et interessant og godt samarbeid våren 2016, og vi er alle enige om at dette må  vi fortsette med høsten 2016. Vi vet vi har vært med på å løfte interessen for slektsforskning i regionen, og det skal vi fortsette med.
NSF, Slekt og Data Hedmark og SAH har hatt 2 meget godt besøkte møter på biblioteket hvor også SAH var representert (og hvor folk måtte snu i døra fordi det var fullt), og 4 møter på SAH denne våren, og vi etter et møte med SAH og statsarkivar Vigdis Stensby, som kunne fortelle at de hadde konstatert økt besøk på lesesalen, ble enige om å møtes igjen i begynneslsen av september for å sette opp en plan for høsten.
Denne planen vil bli markedsført og offentligjort gjennom Riksarkivets kanaler.
Det er foreløpig gjort avtale med biblioteket i Hamar, som kanskje er Norges mest moderne og nyeste bibliotek, om 3 arrangementer som vil hete “Møt en slektsforsker”. NSF, Slekt og data Hedmark og SAH møter opp mannsterke.
Storhamars eminente kvinnelag i håndball har et slagord: “Sammen er vi sterke”, og det er jamen vi 4 også!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>