Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Genea-LAN

11. november, 2017 kl. 10:00 - 12. november, 2017 kl. 14:00


Genea-LANLAN-party for slektsforskere – er et årlig slektsforskertreff arrangert av Norsk Slektshistorisk Forening. Genea-LAN gikk første gang av stabelen i september 2012 i Slektsforskernes hus i Øvre Slottsgate 2 B i Oslo, og arrangeres i 2017 for sjette året på rad. Arrangementet regnes for å være det første av sitt slag i Europa.

Innholdet har variert noe siden starten i 2012, men de siste 3 årene har LAN-partyet først og fremst vært en sosial begivenhet i november med «non-stop» slektsforskning fra kl. 10 lørdag morgen til arrangementet offisielt avslutttes med det tradisjonelle høstmøtet til NSF kl. 14 søndag. Deltagerne får innimellom all slektsforskningen muligheten til å overvære foredrag, delta i konkurranser og løse slektsnøtter i fellesskap. Tilgjengelige sørvere vil være matet med slektshistorisk materiale, databaser og informasjon som ikke vanligvis er tilgjengelig. NSFs bibliotek vil også holde åpent. I tillegg har man et eget «DNA-hjørne», der NSF i samarbeid med Norsk Interessegruppe for DNA i Slektsforskning gir informasjon om og bistand til å ta i bruk DNA-testing som hjelpemiddel i slektsforskning.

Forbildet til Genea-LAN er datatreffet The Gathering, som arrangeres for datainteressert ungdom i Vikingskipet på Hamar hver påske.[1]

Mer informasjon om foredrag og program kommer senere.

Detaljer

Start:
11. november, 2017 kl. 10:00
Slutt:
12. november, 2017 kl. 14:00

Arrangør

Sted