Corona og nedetid

Som de fleste har merket, er vi inne i en spesiell periode i vårt land. Det har vært utfordrende for barneforeldre og for de som jobber både i utsatte yrker og i bedrifter som har måttet stenge pga. lav etterspørsel eller pålegg om stenging. I disse måneder har vi måttet holde avstand, både til ukjente og de vi er glad i, som er i en utsatt gruppe.
Som forening har vi måttet stenge våre lokaler for besøkende og vi har avholdt styremøter over nett. Det kan se ut som at vi også må avholde årsmøtet digitalt og vi har måttet utsette Slektsforskerkonferansen som skulle avholdes i September på Gardermoen, denne har vi nå måttet flytte til over nyttår og sannsynlig første helgen i Februar. Men vi satser på å kunne åpne våre lokaler igjen til høsten med møter og kurs.
Det som skulle bli en fin periode for oss å få publisert nye artikler og innhold, har blitt utsatt pga. ustabil server som har gått ned et par ganger pga. stor trafikk o.a. Men etter en oppdatering ble vi også utsatt for et hackerangrep, som gjorde at nettsiden lå nede i noen uker og med påfølgende uker med opprydding. Snart kommer vi over til ny server og da håper vi å kunne unngå nedetid, samt få raskere respons på lasting av siden.

Leave a Reply