Personvernerklæring

Vilkår for bruk av nettstedet og personvern.

Nettstedet er eid av Norsk Slektshistorisk Forening og vilkårene nevnt gjelder nettsidene:

www.genealogi.no www.slektshistoriewiki.no og www.slektsbutikken.no

Publisert: 7 Juli 2018.

1. Innsamling av informasjon

Vi samler inn informasjonen du selv oppgir når du registrerer deg som kunde på vår side og logger deg inn / ut på kontoen din:

* Fornavn og etternavn
* Postadresse
* Postnummer
* By
* Land
* Telefonnummer
* Mobiltelefonnummer
* Email

Vi bruker informasjonskapsler slik at du kan logge inn og foreta kjøp. Vår bruk av informasjonskapsler er ikke knyttet til personlig identifiserbar informasjon på vår side.

Vi mottar og lagrer også automatisk informasjon fra din datamaskin og nettleser, din IP-adresse, om det benyttes mobil, pc eller nettbrett og bruk av den forespurte siden gjennom Google Analytics.

2. Bruk av informasjon

Informasjonen vi samler inn fra deg brukes til:

* Å administrere kjøpet ditt
* Forbedre nettstedet vårt
* Forbedre kundeservice
* Kontakt deg via e-post

3. Informasjonssikkerhet

Vi er de eneste som eier informasjonen samlet på dette nettstedet. Din personlig identifiserbare informasjon vil ikke bli solgt, utvekslet eller overført til noe annet selskap uten ditt samtykke.

Vi behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

Vi tar en rekke sikkerhetsforanstaltninger for å beskytte dine personlige opplysninger. Vi bruker avanserte krypteringsmetoder for å beskytte sensitive data som overføres på Internett. Bare ansatte som vil utføre en bestemt jobb (f.eks. Fakturering eller kundeservice) vil ha tilgang til personlig identifiserbar informasjon. Datamaskinene / serverne som brukes til å lagre personlig identifiserbar informasjon, er i et sikkert datamiljø.

4. Behandling av personopplysninger i bestillingsprosessen

Når du handler hos oss blir betalingen behandlet av Nets, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/ Eurocard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

Vi lagrer ikke kortinformasjon.

5. Opplysninger til tredjepart

Dette nettstedet bruker Google Analytics til å evaluere trafikken på nettstedet. Det innebærer å samle rapporter om atferd på nettstedet slik at vi kan forbedre innholdet slik at de passer bedre til våre brukeres behov. Dette gjøres anonymt, takket være IP-maskering som bare bruker en del av IP-adressen. Derfor er det ikke mulig å spore en identifiserbar persons aktivitetsmønster på Internett. De innsamlede dataene brukes kun til statistiske formål på anonymisert måte. Google vil ikke bruke din forkortede IP-adresse med andre Google-data. Hvis du ikke vil at Google Analytics skal kartlegge aktiviteten din, kan du laste inn et verktøy fra Google-nettstedet som forhindrer dette. Les mer og last ned verktøy her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

6. Lagringstid for personopplysninger

Personlige data lagres så lenge du har en bruker på våre nettsider og kan når som helst velge å slette din bruker, da vil all informasjon som er lagret i forbindelse med nettsiden bli slettet.

7. Rett til å vite hvilken informasjon vi har om deg

Du har rett til å be om å vite hva vi har lagret av opplysninger som gjelder deg. Kontakt support@genealogi.no hvis du ønsker å få tilsendt en oversikt.

8. Retten til å bli glemt

Du har rett til å be om at informasjonen om deg blir slettet. Kontakt support@genealogi.no hvis du vil slette din bruker.

Regnskapsinformasjon, som fakturaer og kvitteinger, beholdes imidlertid i samsvar med regnskapsloven.

9. Samtykke

Ved å bruke nettstedet vårt, godtar du vilkårene for bruk og personvern.

Legg igjen et svar