Flytting til nye lokaler

De fleste har vel nå fått med seg at vi flytter ut av våre lokaler i Øvre Slottsgate. Vi flytter ut av Oslo og noen hundre meter innenfor kommunegrensen til Lørenskog. Våre nye lokaler befinner seg på Visperud, med kort avstand til kollektivtrafikk og innfartsårer.
Våre lokaler i Industriveien 6 ligger inne i et etablert næringsområde og boligfelt med mye aktivitet og for de som kommer med bil har vi nå nok av parkeringsmuligheter.

Våre lokaler har en sentral plass i bygget og med stor vindusfasade ut mot gaten har vi også mulighet til å synliggjøre foreningen.
Vi er nå i full gang med innflytting i de nye lokalene og har allerede fått kjørt 18 paller med bøker, fundament til rullearkiv, reoler, stoler og det meste av kjøkkenutstyr, fra Øvre Slottsgate til Industriveien på Visperud. Vi har fått en god avtale hos utleier, som setter oss i stand til å komme inn i nye lokaler raskere enn vi hadde regnet med.

Vi har også fått lager i samme bygg, som gjør oss i stand til å også tømme vårt lager i Tollbugaten. Vi har også fått endel kontormøbler o.a. donert til foreningen og vi skal i tillegg bygge endel nye hyller. Ti av bokreolene er allerede montert og neste helg starter vi å tømme paller og organisere oss i nye lokaler.

Vi håper på mye aktivitet fra høsten av i nye lokaler, satsing på Lørdager med temaer, foredrag, slektsforskerhjelp og forskning i fellesskap. Et sosialt samlingspunkt med slektsforskning i fokus.

Vi håper å se flere av våre medlemmer når vi endelig åpner igjen 8 September. Velkommen skal

Legg igjen et svar