Genealogen og NST er på vei til våre medlemmer


Da er et nytt nummer av vårt medlemsblad Genealogen på vei, et rikholdig nummer med artikler om kilder, slekt, innbydelse til høstmøte, aktiviteter og kurs. I tillegg sendes ut et nytt nummer av vårt tidsskrift, denne gangen er det en artikkel om en mulig reisende slekt og om en slektskrets av prester, lensmenn og storbønder i Øst-Telemark på begynnelsen av 1600-tallet. Se mer om disse i Dag T. Hoelseths blogg.

Dersom du savner de siste numrene av NST og Genealogen, skyldes det sannsynligvis at kontingenten for 2018 ikke er betalt. Kontingent ble sendt ut 6. januar i år og ble purret den 8. april og 11. oktober. Dersom du vil motta tidsskriftene og være medlem må kontingenten betales. Deretter vil vi ettersende det du mangler.
2. Oktober sendte vi også ut et nyhetsbrev til våre medlemmer, hvis du heller ikke har fått dette, så kan det være at vi har feil epostadresse. Send oss gjerne en epost på support@genealogi.no Husk at flyttemeldinger og endring av epost-adresse skal sendes til kontor@genealogi.no

Legg igjen et svar