Slektsforskerkonferansen 15-17. okt.

Vi har nå vært gjennom en periode med mye nedstenging og liten mulighet for å møtes. Men nå som samfunnet åpner igjen, så satser vi på å arrangere Slektsforskerkonferansen 15-17. oktober 2021 på Thon hotel Oslo AirPort Gardermoen. Konferansen  innledes på fredag kl. 12:00 av et grunnleggende 6-timers kurs av Peter Sjölund om Autosomalt-DNA og mer avansert triangulering. Det blir en rekke foredrag innen bla. slektsforskning, navnetradisjon, folketro, boforhold, ukjent opphav og DNA. Det er begrenset med plasser og DNA-kurset på Fredag er snart fulltegnet.


Priser og detaljer:

DNA kurs fredag 15. okt. med Peter Sjölund:

Et 6 timers kurs om autosomalt DNA som avsluttes med en del om triangulering. Kurset starter kl. 12:00 og holder på til ca. kl. 19:00, dette koster 1250,- og enkel bevertning er inkludert. NB! kurset er fulltegnet, men vi har ventelister.

Konferansehelg 16 – 17 oktober:

Spennende foredrag fra lørdag til søndag. Inkludert i prisen for konferansehelgen er overnatting fra lørdag til søndag samt alle måltider. Dette koster 3500 kr per person i enkeltrom eller 3200 kr per person i dobbeltrom.

Ekstra overnatting fra fredag til lørdag:

Er du med på både kurs og konferanse og ønsker en ekstra overnatting fra fredag til lørdag i tillegg, så koster det kr 895 per person i enkeltrom og kr 550 per person i dobbeltrom. Ønsker du også å overnatte fra torsdag bes du ta kontakt med aktivitet@genealogi.no


Foredragsholdere:

(Klikk bilde for mer info)

Legg igjen et svar