Meld deg på Genea-LAN

I 2022 er det 10 år siden Norsk Slektshistorisk Forening arrangerte det første LAN-party for slektsforskere. Dette har siden vært en årlig begivenhet(med unntak av 2021 hvor det ble avlyst pga Korona) mange gleder seg til å delta på. I år vil Genea-LAN avholdes i våre lokaler på Lørenskog helgen 26. og 27. mars.

Arrangementet regnes for å være det første av sitt slag i Europa.

Innholdet har variert noe siden starten i 2012, men de siste årene har LAN-partyet først og fremst vært en sosial begivenhet med «non-stop» slektsforskning fra kl. 10 lørdag morgen til sent på kvelden og så går vi i gang igjen søndag kl. 10:00 og holder på til ca. kl. 15 søndag.

Deltagerne får innimellom all slektsforskningen muligheten til å overvære foredrag, delta i konkurranser og løse slektsnøtter i fellesskap. Tilgjengelige sørvere vil være matet med slektshistorisk materiale, databaser og informasjon som ikke vanligvis er tilgjengelig. Vårt rikholdige bibliotek er lett tilgjengelige under hele arrangementet.

Mer informasjon om foredrag og program kommer senere.

Pris: 500 kr. Dette inkluderer lunsj begge dager og Pizza på lørdagskvelden

Det er begrenset med plasser.

Overnatting

Det er flere hoteller i nærheten, tidligere har flere brukt Thon hotel Triaden som ligger i nærheten, men pga. av at dette hotellet har blitt mottak for flyktningene fra Ukraina er dette ikke tilgjengelig og vi vil derfor anbefale: Thon Hotell Arena ved Lillestrøm.

Foreløpig planlagte foredrag:

  • David Widerberg Howden: Slektsforskning i 2022-Nye DNA-verktøy og ressurser
  • Grete Singstad: Nyttige danske kilder
  • Jan Myhrvold: Kartlegging av befolkningen i et område på 200 x 50 km med ca. 8 500 innbyggere rundt år 1800. Foreløpig tittel
  • Rune Nedrud: Mindre kjente kilder og til dels ukjente ressurser.
  • Workshop med liten innføring i noen verktøy, der vi sammen jobber med bla. kartlegging (DNA-painter), clusters og triangulering.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML koder og -attributter:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>