Meld deg på kurs hos oss

Denne høsten starter vi opp kurs i slektsforskning, gotisk skrift og introduksjon til bruk av DNA i slektsforskning. Påmelding kan gjøres både i nettbutikk og til kontor@genealogi.no Ved for få påmeldte til et kurs, vil du få tilbud om å delta på neste kurs eller at kurs på dag og kveldstid blir slått sammen.

Nybegynnerkurs i slektsforskning

Nybegynnerkurs i slektsforskning holdes over to dager i våre lokaler på Visperud: Industriveien 6, Lørenskog. Kurset starter i januar og du kan velge mellom dags- eller kveldskurs.
Pris kr 800,- for hele kurset (Inkludert anetavle)
Medlemmer kr 600,-.

Kurs i gotisk skrift

Kurs i gotisk skrift holdes over tre dager i våre lokaler på Visperud: Industriveien 6, Lørenskog. Du kan melde deg på og kan velge mellom kvelds eller dagskurset som starter i oktober eller februar
Pris kr 1 200,- for hele kurset (Inkludert bok)
Medlemmer kr 1 000,-.

Introduksjon til bruk av DNA i slektsforskning

Introduksjonskurs til DNA i slektsforskning egner seg både for deg som akkurat har begynt å interessere deg for dette – eller som har tatt en test og ønsker å forstå mer av resultatene. På kurset får du grunnleggende kunnskap om DNA: Hvorfor bør du teste deg? Hva slags resultater kan du forvente? Kurset er et kveldskurs og du kan velge mellom  4. desember (frist 1. desember) eller 5. februar.
Pris kr 500,-
Medlemmer kr 300,-
 

Legg igjen et svar